Ännu en

Hittade denna boken på adlibris.se. En halv gul sol med Chimamanda Nqozi Adichie.
Så här skriver Skånska Dagbladet:
"En halv gul sol imponerar lika mycket med sin bredd och sitt djup. Den är fantasiskt frikostigt, vackert skriven och sinnrikt konstruerad. Det vackra bor granne med det verkligt fasansfulla."
Verkar inte det som en bra beskrivning på en bok? Speciellt den sista meningen gillar jag. Det får bli ännu en långis med 682 sidor, men väldigt fängslande sådana verkar det som. Har ju dock en hel del andra böcker som jag ännu inte läst men denna ligger på min topp-lista!

Mamma mia vilken film



Igår kväll var vi och såg Mamma Mia. Vilken film. Vilken glädje! Det var en riktig humörhöjare. Även tonårssönerna som lite tyst viskade inann filmen började, - mamma, vi är nog yngst här, tyckte den var jättebra!

Fullt upp för ögon och öron


Varje ledig stund tillbringas nu med boken som måste vara läst till den 12/9. Den är tjock, nästan 700 sidor. Har kommit till 150 och den är bra, jättebra. Måste bara få tid att läsa, Hur är det? Någon från bokcirkeln som är inne och läser här? Är du färdig? Jag ska på tj. resa till STO här i veckan så jag har iallafall sex sköna timmar på tåget framför mig...
I öronen spelas Aldrig fucka upp med Jens Lapidus. Jag älskade Snabba Cash men denna är lite seg tycker jag. Totalt är det 22.5 timmars lyssning, alltså rätt tjock bok även den. Jag pron

Listor, listor, listor...

I många bloggar läser jag listor. Det är listor vad som är viktigt, vem som är viktig, den bästa händelsen i ditt liv mm mm. När man har svarat på alla frågorna som är väldigt lika varandra oberoende i vilken blogg man läser dem i ska man skicka frågorna i listan vidare tilla ndra "bloggerskor". Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker detta är ganska ointressant och trist läsning. Det enda stället som jag gör listor är på jobbet vilket är nödvändigt som den koordinator jag är!

Mycke på gång...

Idag har jag inte hunnit med min blogg.... Det har varit mycket på jobbet, till läkaren med en av tonårssönerna, middag, packat Traderapaket, betalat räkningar och sist men inte minst - ska vi buda??? Passar det oss???

Kvällsdopp

Vi har nu flera kvällar åkt upp till Sisjön för att ta ett kvällsdopp. I början på sommaren brukar det vara omöjligt då det är fullt av folk som badar och grillar. Nu är det alldeles stilla och så underbart vacker och skönt. Det är nog en 19 grader, mao helt acceptabelt. Vid första doppet är det lite kallt men om man stannar uppe en stund och går i igen är det ljuvligt. Konstigt att ingen annan har upptäckt hur skönt det är nu och hur bra man mår när man förlänger sommaren så här! Vi kommer nog att bada ytterligare en vecka eller två...

Bilder från bröllopet

Jag hade ju velat visa lite bilder från det fantastiska bröllopet men Ö har rest på tjänsterresa med datorn där bilderna är.... För er som känner till brudparets hemsida säger jag bara. Gå G E N A S T dit och kolla på världens vackraste brudpar!

Vilket bröllop

Bröllopsresa, 25 aug-20 sept 2008
Jag har väl aldrig sett ett vackrare par! Vilket bröllop. Vilken fest! T A C K J och N för en fantastisk dag och natt!

Vid 12 drar vi

Tur att jag är ledig idag. Måste först till posten och posta alla Tradera-paket. Sen vill man ju piffa och göra sig fin till bröllopet. Vi åker härifrån redan vid 12. Vigseln är vid 16 utomhus! Håll tummarna för vädret. Så mysigt att vi ska sova över så att det dessutom blir en gemensam frukost. Bilden lånad från kortstugan.se


Viktig dag

Imorgon är det en oerhört viktig dag. Det är min underbara kollega Js stora dag. Det ska bli bröllop. Som det har planerats, diskuterats, fixats och ordnats till denna dag och nu är det äntligen dags. På Sveriges vackra västkust ska vi hålla till och jag är så förväntansfull. Är så glad att jag redan i början på sommaren köpte en klänning som jag älskar. Håll utkik, mer om bröllopet kommer.

Nya stövlar

Till hösten/vintern önskar jag mig ett par nya svarta stövlar. Jag har några olika par men det paret med lite klack som jag haft ett tag är bra slitna nu. Jag har älskat dem men det är bara att inse, jag behöver nya! Jag har hittat dessa från Vagabond http://www.scorett.se/artikel.asp?tblArtikelId=1011072&tblUgruppId=27. Vagabond passar mina fötter bra vilket är oerhört viktigt. Båda färgerna är snygga men tror nog att de svarta kommer användas mest. Antar att det bara är början med stövlar. Snart är det fullt i hyllorna!


Packat

Så, nu har jag packat in alla paket från Traderaauktionerna. 1.700:- rikare blev jag. Inte så pjåkigt för kläder som man sorterat bort. Lite jobb är det men helt OK tycker jag. Wow - nu bir det nya vinterstövlar.
P.s har fortfarande några auktioner kvar. De ligger kvar till söndag kväll.
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=637291&listtype=0

    Klicka för att stänga fönstret

Konstiga storlekar del 2

Nu fick jag veta vad de konstiga storlekarna betydde. Det är bröstvidden runtom. Har aldrig hört talas om det men nu vet vi som undrar och jag kunde tryggt lägga  min beställning.

Enkel och god Ceasarsallad att göra hemma



När vi har bråttom och ändå vill ha något gott brukar vi göra en enkel Ceasarsallad. Jag brukar använda ICAs Romansallad och Felix färdiga Ceasardressing med parmesan (inte lightvarianten...).

Ingredienser 2-3 portioner:
2 kycklingfiléer
2 krukor Romansallad
Bröd till krutonger
Olivolja och vitlök till krutongerna
God Parmesan
Färdig Ceasardressing

Gör så här:
Skölj salladen och lägg upp hela blad på en tallrik. Stek kycklingfiléerna hela, krydda med grillkrydda och svartpeppar. Skiva kycklingfilén och lägg den ovanpå (fungerar med både varm och kall). Skär brödet i tärningar, hetta upp olivolja och den pressade vitlöken i stekpannan och rosta krutongerna. Häll på krutongerna ovanpå kycklingen. Hyvla parmesanosten med osthyveln och "bryt" till flingor och strö över salladen. Ringla tll sist över så mycket dressing du önskar. Enkelt och sååå gott!

Mässornas mässa!

Nästa vecka är det Formex-mässa i Stockholm. Jag ska dit. Sveriges största present & design mässa. Så mycket produkter och så mycket inspiration. Vad sägs om följande föredrag: Lotta Ahlvar, VD, Svenska Moderådet, Trendspaning vintern 2008-2009. Förvandla din butik med Isabelle Halling (numera från Sommartorpet) berättar om hur man med enkla och effektiva medel kan förvandla sin butik efter säsong, trender och högtider. Dessutom massor av härliga  montrar och produkter. Det är så stort så man nästan tappar andan!
 

Konstiga storlekar

Tänkte klicka hem några snygga t-shirts från La Redoute till tonårssonen. Men vad är de för konstiga storlekar, den här och den här finns i storlekar som heter 80, 88, 96, 104, 107. Fattar ingenting, ser ut som barnstorlekar, men de brukar väl vara 86, 92, 104, 116 osv. Dessutom ligger de under herkläderna?! Hjälp, vad beställer man, någon som vet?

Segt idag

Det är lite segt är idag på blogg.se. Lika bra det kanske....jag borde gå till sängs. Ska köra 60 mil imorgon och behöver vara utvilad!

Skogens guld


Idag har vi gett oss ut på jakt . Tonårssönerna kände till detta hemliga ställe och visade vägen. Efter mycket kvistar och barr öppnade sig en orange liten glänta och vi bara tjöt. Lyckan är enorm när man går och letar och letar och rätt vad det är så dyker det upp, skogens guld, kantarellerna. När man väl har hittat svamp på ett ställe kan man inte ge sig för man tror att det ska finnas ännu mer. Vi fick nog 1 1/5 liter kantareller och några ståtliga Karl Johan och vi var riktigt nöjda! Dessutom plockade vi en halv liter björnbär. När vi kom hem fick vi både kantarellmacka och björnbärspaj. Känslan är enorm när man äter det man plockat själv. Back to basic liksom....

Min mamma som är svampexpert kom med tipset att man ska börja med att steka svampen på låg värme utan något fett i stekpannan så att vattnet "kokar bort" därefter kan man lägga till smör. Det blev faktiskt bättre, inte lika vattnigt. 




Rensat ut

Jag har rensat i garderoben och lagt upp några auktioner på Tradera.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=637291&listtype=1

Broderad Hunky Dory blus med luva  Svart klänning med beige broderier fr. Indiska i st. M  Söt kortärmad kofta fr. Noa Noa i st. M

Idag

Idag har vi mycket på schemat. Huset MÅSTE städas (efter hela sommaren). Vi ska besöka kollega/vän som fått liten söt bebis. Ikväll är det kräftskiva. Lite tråkigt och mycket roligt idag alltså!

En man med litet ansikte - Helen Tursten.

Det brukar vara roligt att läsa Helen Tursten då böckerna utspelar sig i Göteborgs-miljö. Som många känner till är ju också flera av böckerna filmatiserade men gick direkt till DVD. Vissa av hennes böcker är enormt spännande och man kan inte lägga boken ifrån sig. Men här förstod man ganska snart vem som var "boven". Jag ger boken betyg: H H +

Dåligt med bokrecensioner...

Det märks att jobbet har börjat igen. Det är tunnt med bokrecensioner. På kvällen när man lägger sig somnar man efter 4-5 sidor... Men snart så är nästa bok färdigläst....

På TV nu

Ett av de bästa programmen just nu (iallafall om man som jag är intresserad av kläder och att sy) är Project Runway. Just nu är uppdraget att sy valfritt plagg i denim. De fick plocka så många Levis de ville under 3 min. På 12 timmar har de skapat fantastiska kreationer. Efter reklamen är det upp på "the runway" och den som är sämst får åka hem. Programledare är oförskämt snygga Heidi Klum (hade hon fått tre barn på raken??) och den bästa av alla Tim Gunn. Ännu bättre är att det just nu är dubbelavsnitt.

Bloppeliblopp



Titta vilket fint paket som kom idag! Jag har bloppat för första gången. Kolla in den här bloppisen och gissa vad jag har köpt!!!!

http://kakasokermaka.blogspot.com/

Underskattade rötter


Vi har alltid morötter hemma, oftast glömmer man bort dem där nere i lådan. Idag åt vi ugnsbakad falu med potatis. Vi gjorde ingen sallad men ville ändå ha något "grönt" till. Skalade och slajsade morötter i en stor skål blir alltid succé hos oss men vi gör det så sällan. Så mitt mattips idag blir - Ät mer morötter. Nyttigt. Gott. Billigt.

Sommarlov - sista veckan

Nu har man varit igång och jobbat i två dagar. Det känns bättre än jag trodde. Full fart direkt. Tonåringarna är inne (som tur är...) på sin sista vecka av sommarlovet. Snart kommer vi in i rutiner igen och de lägger sig på samma sida av dygnet som jag gör... Fattar inte att man kan sova så länge på¨morgonen. Måste ha förträngt att jag hade samma behov...Vi har gjort mycket roligt i sommar så jag har godkänt att vardagsrummet ser ut så här nu, filmer, xbox, scene it mm.


Nytt i puder

Äntligen slog jag till på HM:s supersköna och snygga plagg i puder som jag önskat mig. De finns i flera färger, alla i sköna och klädsamma toner. Tror att detta är en ny serie hos HM eftersom det är vita etiketter med guldtext i plaggen. Jag har hittills bara sett dessa fina plagg på HM i Nordstan. Kul med lite nya serier som inte finns överallt. Dessutom till vanliga låga HM-priser.


Nytt att lyssna på

Nu har jag ägnat några timmar åt att lasta ner en massa bra från pod-radion på sr.se. Bl a flera program med favoriten Rollon med Klara & Mia, de allra bästa sommarpratarna , massa avsnitt av det mycket bra och intessanta programmet Stil med Susanne Ljung samt en hel del intressanta dokumentärer. Jag älskar att lyssna när jag är ute och går,  "prat" är faktiskt bättre än musik, iallafall om promenaden är längre än en timme.


Finaste burkarna

Aldrig mer blir det tråkigt att putsa skorna om man har sina skoputsgrejer i en så här fin burk. Den andra burken är till "tjejgrejer" , vet inte om det heller är så roligt men att en gång i månaden plocka fram en så här fin burk så kanske....
Burkarna från inreda.com

  


Skönaste ansiktskrämen

Jag har provat många olika märken men sist jag flög så hade de Kanebos Sensai Silk Emulsion Super Moist på erbjudande, 100 ml kostade 349:-. Jag har använt krämen hela våren och märkt hur otroligt skön den är, min hud har aldrig varit mjukare :  ) I början av juni tog den slut och jag har verkligen märkt skillnad när jag gick tillbaka till mitt gamla märke. Jag hörde mig för på Åhléns men där kostade den 675:-, lite i msta laget.... Som tur är ska mina föräldrar alldeles snart ut och resa och till min stora lycka säljer även det flygbolaget som de ska resa med den här krämen till samma pris. Kan knappt vänta tills de kommer hem!!!

Fem veckors ledighet snart slut

På måndag börjar jobbet igen. Det känns så avlägset efter snart fem veckors ledighet. Det är den längsta sammanhängande semestern som jag någonsin haft. Fyra veckor brukar man ju få på raken och det  brukar räcka tycker jag men det känns lyxigt med den här extra veckan då vi bara har varit hemma och skrotat. Idag är vi bara hemma och latar oss - skönt!

Brunstkalendern - Emma Hamberg

Som sista bok i min prövotid av Storytell lyssnade jag på Brunstkalendern med Emma Hamberg. Jag måste säga att den var riktigt underhållande. Jag hade inte så värst höga förväntningar men jag märkte att jag hela tiden var sugen på att lyssna vidare och se hur det gick för systrarna. Den här boken skulle kunna få en uppföljare, man vill liksom veta hur det gick för dem. Ett extra plus för uppläsaren, Anja Lundqvist. Jag har märkt att det har STOR betydelse vem som läser upp ljudböckerna. En del är riktigt tråkiga och man bara stör sig på rösten och kan inte koncentrera sig på innehållet medan andra läser med lagom inlevelse och det bara flyter på i ett behagligt tempo. Brunstkalendern får betyg: HHH
Bilden lånad från Adlibris

Nu har jag det!

I veckan var jag med Ö och köpte kläder. Vi hamnade bl a på HM:s herravdelning. För endast 398:- i storlek 48 hängde ju min kavaj. Perfekt snitt, lite lagom loose och ärmarna uppkavlade får jag till exakt rätt stuk. Våga vidga dina vyer på shoppingrundan....


Är framtidssagan slut?

Förra året köpte jag en supersöt Od Molly blus. Jag var så glad och tyckte den var så fin. I sommarens kollektion så fanns exakt samma blus som jag köpte i fjol. När man betalar 1000 spänn för en blus så vill man ju känna sig unik. Inte ens kedjorna kör på sina storsäljare året därpå utan att ändra något. F ö så har väl inte sommarens kollektion  sålt lika bra som tidigare. Man har väl aldrig kunnat hitta några Odd Molly plagg på rean. Nu hittar men flera nedsatta med 70%. Jag förstår att de vill rida på sin framgång och köra på säkra kort men jag tappar lusten. När jag nu klickar in för att kolla höstens kollektion så har de gjort de igen. Visserligen finns här en hel del nya plagg och just därför borde de nöja sig med de tidigare succeerna så att de tidigare köparna kan känna sig unika i sina Odd Molly-blusar. I alafall om de ska behålla sina höga priser och sin profil. Bilderna är lånade från oddmolly.com

fullsize  fullsize
Samma som sommaren 2007          Samma som vinter 2007

På nya lätta fötter

Idag har både jag och Ö investerat i  nya joggisar. Efter att säljaren studerat mina fötter och jag fått provspringa på bandet så blev det ett par Asics Gel Foundation. Så bra att de passar mina breda fötter. Det var som himmelriket - jag ville ta på dem direkt och studsa ut från affären. När vi kom hem bytte vi om snabbt och åkte upp till sjön och sprang/gick. Vi avslutade med ett enormt uppfriskande bad. Sommaren är allt bra härlig!


Baka godaste brödet


Jag tycker det är svårt att hitta gott bröd i butikerna. Därör har jag i sommar  tagit mig tid att baka bröd själv.
Enkelt och så otroligt mycket godare. Så här L kommer receptet... (ungefärlig mängd....)!
1 pkt jäst
5 dl ljummet vatten från kranen
2-3 msk solrosolja
1/5 dl sirap
I ett liter mått häller jag i följande:
ca 1-1.5 dl krossat linfrö
ca 1-1.5 dl rågkross
ca 2-3 dl fiberhavregryn
Fyll på ända upp med fullkornsvetemjöl
Till sist ytterligare ca 5 dl vetemjöl

Gör så här;
Rör ut jästen med vattnet. Tillsätt sirap och olja. Häll i de torra ingredienserna och knåda en stund. Jag tycker inte det är nödvändigt att hålla på så länge som det brukar står i recepten utan knåda en stund så lite luft kommer in och degen får en "bra" konsistens.

Jäs i cirka en timme. Baka ut till 16 lika stora bullar och lägg ihop dem i en långpanna. Jäs i 45 min. Ugn 225 grader i 15-20 minuter.

Så här ser de ut innan andra jäsningen


Färdiga!

Mer från Moster Agda och tidningen Charme



Under rubriken - Korpulens och dess motarbetande kommer nedanstående tips.

För att börja en avmagringskur fordras 3 saker enerig, energi och energi
Man börja med de stora höfterna, vilka äro allas fasa.

1. Lägg ett lakan på golvet, så att det blir så hårt som möjligt, icke matta under. Rulla ryggen fram och tillbaka, så att man känner, att man rullar över höftbenet, icke magen. Denna rörelse krossar fettet (egen anm: AAAJJJ) på höftena och ryggens nedre del. Denna rörelse görs i 10 minuter.

2. Sedan böjas knäna, fötterna sättas i golvet, händerna sammanknäppas i nacken, lyft undre delen av kroppen och rulla fram och tilbaka....

Artikeln är lång men ett tips på en avmagringsmedicin kommer här;
Tillred varje morgon följande avmagringsmedicin: 2/3 liter kallt vatten, saften av en hel citron, väl utpressad, samt en rågad tesked vanligt bordsalt. Omskaka och sila genom tesil. Av detta tages ett stort dricksglas på fastande mage och efter varje måltid.

Första veckan tycker man sig vara litet tyngre och det ser ut som om medlet har motsatt verkan, men efter 14 dagar har denna enkla medicin påskyndat förbränningsprocesserna, ni börjar känna kropen lättare och ni kan springa i trappor utan ansträngning. En gång i veckan kan ni försaka annan föda och endast dricka 2 liter skummad mjölk och 2 ägg kokta i 5 minuter. Akta eder noga för thyreoiden-tabletter de afficiera hjärtat, förstöra njurarna och - huden falnar som ett vissnande löv.

Än en gång slås man av hur lite det ändå hänt under 100 år. Hålla sig i form, träning, bantningstips och de farliga bantningspillren....

Svart kavaj

Jag önskar mig en snygg svart kavaj. En sån som man alltid kan ta på sig och som passar i alla sammanhang. Jag har svårt att hitta en i det rätta snittet om man dessutom är utrustad med axlar modell bredare så är det omöjligt. Om man går upp en storlek så blir den för stor nedtill. Något tips på en snygg kavaj som inte är "petit" i storlekarna? Vill att den ska vara i ett relativt tunt material och inte för lång. HM är bra på kavajer (för det priset) men något har hänt med storlekarna... Kavaj från HM för 398:-

Mysig film - Jane Austen Book Club

DVD Film: The Jane Austen Book ClubHäromdagen såg jag en enormt mysig film - Jane Austens Book Club. Eftersom jag själv är med i en bokklubb så kändes den extra kul. Det är en berättelse om fem kvinnor och en man som genom slumpässiga möten bestämmer sig för att läsa en Jane Austen bok i månaden (sex böcker/månader). Böckerna har en stor del i filmen men även för dig som inte har läst böckerna har stor behållning Jag den här härliga filmen betyg:HHHH
Bilden är från lovefilm.se

Skönaste fuktighetskrämen

Efter duschen använder jag alltid bodylotion. Jag brukar vara noga med vilken lotion jag använder, den måste gå in i huden direkt! Min favorit .har länge varit BodyShops lotion med E-vitamin. När vi var i Ystad köpte jag, mest på skoj, en fuktighetskräm baserad på rapsolja från Österlen av märket Rapsodine. Den har nu snabbt blivt min nya favorit. Mjuk och skön och med en ljuvlig doft. Som tur va hittade jag en nät- butik som säljer denna kräm. Nya tuber är på väg till mig... Om du vill beställa så följ länken, krämen heter Exkluxiv Fuktighetskräm, 200 ml, 79:-.
http://www.gunnarshogsgard.se/


Det var då det...





Min farmor hade en moster som hette Agda, kallad "Moster Agda". Moster Agda var en fantastisk kvinna, hon målade, skrev, skulpterade och hade en egen damtidning under åren 1922-1925. Tidningen hette Charme och numren finns sparade i inbundna böcker. Det är fantastiskt att läsa vad som skrevs, det är snart 100 år sedan och det har hänt en hel del.... Här nedan ett utdrag från en sida med rubrik, För våra småflickor:

På Charmes frågeavdelning kunna insända frågor påräkna ett raskt och vederhäftigt besvarande.

Inga:
Undrar om Charme kan säga mig något effektivt medel mot fräknar?
Svar: Trianon Fräkensalva borttager med garanti fräknarna.

Olycklig: Jag är sexton år och djupt oycklig. Jag biter nämligen på naglarna. Jag har försökt allt möjligt men det hjälper inte. Vill Ni vara snäll och hjälpa mig med ett gott råd? Väntar förhoppningsfullt på svar.
Svar: En nervläkare kan alldeles säkert hjälpa Eder för denna ovana med hypnotism.

18-åring: Jag har små och matta ögon, finns här inte ett oskadligt medel mot detta?
Svar: En ögonläkare kan klippa upp yttre ögonvråna, så att ögonen blir större och komma till sin fulla rätt. Matta ögon kan läkaren behandla samtidigt.

Som ni ser, samma bekymmer och svar trots att det nästan skiljer 100 år, universalkrämer...., psykologer... samt plastikoperationer.

Återkommer med fler "klipp" från den underbara tidningen Charme.

Hurra! Loppisen är öppen igen!

Jaaaa, nu har vår loppis öppnat igen efter sommaren. Det bästa var att inte många hade koll på datumet så det var ovanligt lite folk. Med andra ord - härligt många fynd att göra! Jag hittade en frän frottéklänning i en stark turkos-blå färg (35:-) och, en cool tröja med fjäril fram (40:-). Fjärilströjan var öppen i ärmarna, lite töntigt men med två sömmar på maskinen var det åtgärdat! Mitt bästa fynd idag var den snygga glasvasen som redan pryder matbordet med fina kvistar av syrenhortensia från trädgården.




Mig äger ingen - Åsa Linderborg

Jag säger bara åååh, läs den. Vilken underbar skildring av en annorlunda uppväxt. Ärligt, varmt och rättframt får man följa författarens uppväxt i ett arbetarhem i Västerås . När hon är fyra år lämnar mamman hemmet. Kvar blir en alkoholiserad pappa med sin lilla dotter. Man får vara med ända till pappans för tidiga död. Det är både underhållande och sorgligt.  Trots att hon emellanåt kritiserar sin pappa hårt känner man hela tiden värmen. Detta är en riktigt bra bok, missa den inte! Mitt betyg blir: HHHH+
Bilden är lånad från Adlibris

Det vankas bröllop

Vid min ålder (,...) känns det extra roligt att bli bjuden på bröllop. Det är inte vem som helst som ska gifta sig utan min underbara kollega J. Å, vad jag ser fram emot bröllopet i augusti. J kommer att bli en strålande vacker brud. Tillsammans kommer det att vara sagolika.

Igår tog vi bruden med på möhippa. Min kollega M hade lurat ut J på en lunch med en leverantör på Storans uteservering. I buskarna lurade vi och överrskade med picknick i parken. Därefter drog vi ut till Styrsö där alla fick prova på att dreja.  Det blev "knoddar", skålar och fat, mycket svårare än vad det ser ut. Under tiden fick J göra ett "kompisalbum" med foton som alla hade med sig. Efter det bjöds det på en underbar skaldjursbuffé vid Tången. När solen gått ner vandrade vi til färjan, nöjda, glada och belåtna. Vilken underbara dag!


Den blivande bruden



Med färjan mot Styrsö. Kan  ni se vem som styr båten?
Aldrig har väl "hållplatserna" ropats upp med en tjusigare stämma!


Fullt upptagen med kompisalbumet som så småningom ska fyllas på...


Kräftor, räkor, MAJONÄS, pajer, västerbottenost, varm bröd och ett gäng härliga tjejer!


Lågtryck på väg???!!

                          


Jag har hört att idag är sista dagen med strålande sol. Tar därför cykeln till havet och njuter av solen för den här gången?! Sen ska jag berätta vilka roligheter jag hade för mig igår..

RSS 2.0