Inspiration

I mitt jobb är det nödvändigt att vara kreativ och ha idéer. Just nu känner jag mig helt borta från inspiration. Idéerna finns där (gott det iofs) men jag har svårt att komma vidare! Jag behöver helt enkelt en dag på stan för att kolla in både det ena och det andra för att få nta infallsvinklar. Imorgon tar jag med mig kameran, fotar och spanar för att hitta inspiration så att jag kan fullfölja några projekt som jag håller på med.

Kommentarer
Postat av: Helen

På tal om inspiration. Hela fam har liggat i influensa i en vecka och igår var första dagen på dagis och jobb. Jag bestämde mig för att jobba hemma. Så efter dagislämning gick jag en prommenad på en timme. Gick sen hem och drack en kopp kaffe, läste tidningen och sen började jag jobba. Oh jädrans så kreativ jag var och så mycket jag fick gjort. Önskar att jag kunde få fler sådana dagar. Kram

2009-02-11 @ 21:45:48
Postat av: hallinbloggar

Helen;

Fy vad jobbigt! Man är inte så stark efter en sådan pärs! Ibland kan det räcka med att komma bort från jobbet lite för att få tankarna på annat håll och hitta ny inspiration.



Skönt att ni är bra igen!!



KRAM!

2009-02-12 @ 12:37:08
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0