Midsommar i skärgården

Trots regnskyar hade vi en mysig midsommar. Tyvärr blev Ö sjuk, hostade och hade ont i halsen så utomusaktiviteter var inte att tänka på för hans del, så han fick stanna hemma i sängen och kurera sig! C och jag tog färjan från Saltholmen. Det är något speciellt det här att på en enda bussbiljett kunna ta sig hela vägen ut till vår vackra skärgård. Som ni ser såg vädret lovande ut...! Vi trodde för ett ögonblick att meterologerna hade fel och att vi skulle få en solig midsommar. Precis när färjan anlände öppnade sig himlen!



Som sagt, vädret var varierat men vilket mysigt firande ute på den fina ön. Lite ruggigt var det allt så det var mysigt att få komma hem till den här fantastiska buffén. Bästa väninna A, du är otroligt piffig!



Vi sjöng och vi sjöng och vi sjöng.... Pratade och hade det mysigt. Framåt kvällskvisten tog vi en promenad runt ön innan vi tog färjan och spårvagnen hem. Vi hamnade mitt i en otrolig "konsert" på vägen hem. Den ena låten efter den andra, hela spårvagnen sjöng med. Det ar en härlig avslutning på en superfin kväll. TACK Kära vänner T & A för att ni ordnat så fint (med girlanger och allt... ;  )



Hur har ni haft det i midsommar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0