Ytterligare en favoritaffär

En annan affär som jag gärna tittar in på är Indiska. Alltid hittar man något! Till det nya badrummet kan jag tänka mig en så här fin burk i glas med lock. I burken stoppar jag fina bomullsbollar (från Åhlens förstås, ha ha)!



Glasburk med lock från Indiska för 79.50

Recension - Den indiske tolken

Vi hade ju träff i vår bokcirkel i fredags. Jag var ju tvungen att läsa klart för att kunna diskutera boken. Jag var väldigt glad för att just den här lilla fina boken valdes i bokcrikeln för jag tror aldrig att jag själv hade plockat den i hyllan. Totalt var det 9 noveller och vi hade i uppgift att hitta en röd tråd. Det blev en bra och mycket intressant diskussion och vi kom fram till att den röda tråden var förhoppning och besvikelse.

Det var första gången jag läste en novellbok och vi fick en väldigt bra förklaring till hur noveller är upbyggda och att det dessutom är svårare att skriva noveller än en bok. Rolig "bonusinfrmation" för mig som var helt novis på området.

Hursomhelst vi gav boken 3.5-4 i betyg där mitt blev: H H H H

Passar på att tacka kära vänner för senast!


Ännu mer Åhléns

Jag kan inte sluta att blogga om Åhléns och alla fina saker jag har hittad där!

Kolla in den här klockan för 149:- som är rena kopian av George Nelsons klassiska Ballclock. en kostar dock 2 900:-
Kan du se vilken som är originalet?


       


Vem skulle inte tycka det var roligt att baka med såhär fina muffinsformar. I de rosa med vita prickar för 49:- gör jag muffins med citronsmak och dekorerar med vit glasyr och rosa dekorhjärtan som finns på burk hos tartdekor.se.
 



I den här rosenformen för 89:- får det bli chokladrosor som serveras med vispgrädde och gelehallon. Ett annat tips är att göra "cementrosor" att dekorera med. Cement i mindre förpackningar finns på Panduro.

Älskar Åhléns

Är inte Åhléns helt fantastisk? Tycker de är så otroligt duktiga på hemavdelningen. För att inte tala om deras fantastiska tyger. Jag älskar plan 2 och kan gå runt där i evigheter. Hann faktiskt med ett litet besök där idag och utnyttjade min 20%-kupong.

Fick med mig ett prima tårtfat för 149:-, tycker nämligen det är lite fulsnyggt sådär när man har bakat tårta. Självklart använder man vitt tårtpapper till. Så härligt gammaldags och fint! En vit keramikskål med format som en enorm djup tallrik och ett vitt fat i samma serie för 129:- styck fick också följa med hem. Köpte dessutom den här härliga krukan med fötter där jag ska ha två vita orkidéer. Vi får ju så mycket fler fönsterbrädor nu när vi flyttar.



Kruka Herrgård från Åhléns, 199:-



Tårtfat (utan glaskupa) från Åhléns, 149:-



Idag!

Vi var tidigt uppe i morse (ja, jag utlovade bloggpaus men....) trots att det var sommartid. Vi har röjt hela garaget och varit iväg på återvinningen i två vändor. Nu är bilen fullpackad med saker som ska lämnas till Reningsborg. Tonårssönerna och jag hade en härlig stund när vi gick igenom alla deras teckningar, pyssel och böcker. Allt går inte att spara trots att man vill. Nästa lördag tar vi förrådet och gör samma sak där. Inne i huset är nu allt som inte ska med utrensat. I övrigt är mycket nedpackat och endast kläder, mat och porslin återstår. Det närmar sig!!!



Hej Nordhemsgatan, snart kommer vi!!!


Packning pågår!


Nu har packningen tagit fart på allvar. Det är ju som sagt alltid mer än man tror ; )
Tror bestämt jag får ta mig en liten bloggpaus för att hinna med. Ses snart!!


Fynd för varmare tider!

Idag gjorde jag bästa fyndet på Lindex. Med en 30%-kupong betalade jag 210:- för den här superfina "blåsan" som passar till så mycket. Tänk en varm sommardag till svarta sandaler med mycket remmar, ett enklare halsband och stora svarta solisar... På kvällen till svarta lättare skor med klack, många guldkedjor runt halsen och eventuellt stora guldringar i öronen. .Sjävklart till en gyllenbrun solbränna :  ) Inte trodde jag att jag skulle bli med byxdres till sommaren!

 

Very first time...

Igår hade vi en rolig aktivitet som anordnades av bästa kollegor. Hela gänget var iväg och spelade biljard. För första gången i mitt liv provade jag på denna "sport" (???). Det var enormt kul akivitet att göra aihop men tror inte det var riktigt min sport trots att jag fick in några "viktiga" bollar (eller klot eller vad det heter() i rätt tid. Tur hag hade en pålitlig kollega vid min sida.

Kolla n den snygga stilen...


Filmtajm - Benjamin Buttons otroliga liv

Vilken underbar film vi var och såg igår.

Det började lite väl stressigt :  ). Lite sen från jobbet småspringer jag till Biopalatset (just det, det var ju där vi träffade häromveckan när vi gick på bio).... När jag rusar in i foajén ser jag ingen som väntar. Shit! Ringer snabbt. -Ni står på Bergakungen va? Drar blixsnabbt iväg in i en taxi och fullkomligt skriker, "Jag ska vara på Bergakungen om 5 min". Det fixar jag säger chaffisen glatt. Rödljusen kan jag dock inte göra mycket åt....  När vi nästan är framme och det är rött ljus drar jag fram en hundring,  "Det är jämnt", springer in genom dörren och hinner precis.... Oj, vilken början.

Sen sjönk jag ner i min stol och satte mig tillrätta och det var verkligen en sådan film som man bara ville "ta in" och njuta av. Vilken underbar saga, så fint berättat. Dessutom tror jag att Cate Blanchett är snyggast just nu. För att inte tala om Brad Pitt och den sköna tillbakablicken man fick från hur  ung och snygg han var i början av sin karriär i Thelma & Louise. 

Mitt betyg blir: HHHH+



Skynda läsa!

På fredag är det bokcirkel igen! Idag fick jag boken vi ska läsa....Denna gången är det en novellbok, 224 sidor, Det känns som det ska gå lite fortare..

Hursomhelst, den verkar väldigt intressant att läsa. Det är berättelser om människor som kommit som invandrare till USA. .De är ofta akademiker och lider ingen brist på materiell standard men upplever trots de ett utanförskap. Hindren verkar dock ligga hos dem själva. Hm, intressant,

Dessutom har vi i uppgift att lista den berättelsen vi gillar bäst samt om man hittar en röd tråd.
Så - jag får nog gå och lägga mi och börja läsa!!

Boken heter "Den indiske tolken"



  

Hur såg det ut förr?

Är det för att vi snart ska flytta in till stan som jag blir så himla sugen på de här? Robert Garellicks fina fotoböcker från 1900-talets Göteborg - Bilden av Göteborg I och II. Kan bläddra länge, länge i de här böckerna och drömma mig bort om hur det såg ut förr innan grävskoporna gjorde sitt. Nu kostar de 350:- styck på adlibris.com. Men jag tror snart de kommer på rea. Då slår jag till!

  

Enkel middag!

Igår kväll var vi på en superrolig pokerkväll. Jäklar vad kul det är! Varken Ö eller jag vann men vad gör det. God mat och trevliga människor höjde kvällen. TACK!!

Idag är vi trötta och har lagat en enkel, nyttig och god middag, torskpaket med grönsaker i ugn.

2 paket frusen torsk
1 fänkål
salladslök
3 tomater
En hel kruka dill
Smör
Santa Maria fiskkrydda
Flingsalt

Vi äter kokt potatis till!



Skär fänkål, tomater och salldslök i mindre bitar. Hacka ner hela krukan med dill. Skär fisken i sex bitar och lägg varje bit i folie. Toppa med de blandade grönsakerna. Lägg på en klick smör.



Krydda med Santa Marias goda krydda, Seafood & Fish och Maldon flingsalt



Sno ihop i paket och ugn 200 gr. i cirka 20 min.

Vi äter kokt pressad potatis till och ev. sallad.

Anmäld!

Nu är jag anmäld till två stora (tant?) tjejlopp i Göteborg. 6/5 springer (?) jag Vårruset tillsammans med kollegor. Den 24/5 är det dags för Blodomloppet . Båda loppen går i Slottskogen med efterföljande picknick. Jag inser nu att mina stavpromenader som visserligen är rätt så långa nu måste öka i intensitet. Det är dags att lämna stavarna hemma och öka på steget till jogg! Jag har blandade känslor inför att springa. Jag har alltid älskat att vara ute och springa men sommaren då jag blev sjuk sprang jag otroligt mycket  inför ett lopp och kopplade därför detta till en tid i livet jag mådde så dåligt.

Nu är det dags att komma över det, jag minns den sköna känslan att komma in i "andra andningen" och bara låta benen jobba och tankarna vandra fritt. Kanske blir det fint nu när vi får Slottskogen inpå nuten. Jo, jag känner det, våren, värmen och ut och springa. Det blir fint!

Det blir lagom utmaning med dessa trevliga lopp,. Det bästa av allt kommer vara picknicken i gräset efteråt!



Bilden lånad från vårrusets officiella hemsida!

Startskottet har gått!

Igår hade lilla tonårrsonen ledigt från skolan för att arbeta ihop pengar til ett välgörenhetsprojekt. Så passande! När stora tonårrsonen kom från skolan satte de fart med att packa ihop sakerna i sina rum. Det blev två säckar till soptippen, tre lådor till vinden och fyra lådor som ska packas upp igen. Då är det bara en liten, liten del av hela vårt hem som är packat.

Jag var hemma en stund igår på eftermiddagen mellan olika jobb. Då satte jag fart i klädkammaren. Det har (hittills) resulterat i tre säckar till Reningsborg, cirka 20 plagg till Tradera, tre lådor till vinden, två lådor med kläder som hamnar i "mellanläge" (mer om mina rutiner med kläder i ett senare inlägg.... : ). Då har jag alla kläder, laken, handukkar, väskor, skor och allt annat i klädkammaren som "används" kvar...

Inser att det är otroligt mycket att packa. Idag har jag en mellandag, har haft en jobbig vecka där jag varit tvungen att ignorera en förklyning. Imorgon är det full fart igen.

Hjälp, det är ju bara två och en halv vecka kvar!!!


Snart på en fönsterbräda när mig!

Joda, hade ju min mamma och pappa på besök i stora staden så det hjälpte mig med ett ärende. Nu när jag googlar så är det inte förrän i oktober man plockar ekollon som får gro och växa i vasen. Tror ni man kan fuska och hitta ett skott i skogen?? De är ju så fina!!

Upptagen!

Som många göteborgare vet så är det resemässa i helgen. Under torsdag-fredag är det branschdagar och hela mässan omvandlas till ett enda stort socialt cocktailparty.

Jag har bjudningar uppbokade:
12-14 - Lunch hos rederi
13.30 - Lunchmingel
13-17 - Lounge Party
15-19 - Mingel
17-19 - Chill out party
17.30 - Förmingel

Osv, osv, osv.

På lördag morgon har mässan omvandlats för att ta emot 35.000 resesugna besökare. I år har jag hört att man ska satsa på att sälja billiga resor. Så passa på alla ni som har tänkt att resa framöver. Vi kommemr vara med på ett hörn dessa dagar så jag ska fixa till vår lilla monter.

Läs mer om mässan!



Just nu!

Klockan är 9 och det är 6 grader utanför (ser jag på min telefon...!!), solen lyser. Är det våren som tittar fram??!!


Igår!

Oj oj oj vilken spännande omröstning det blev igår. Det blev ungefär som jag trodde, 12:orna fördelades ganska jämnt. När jurym hade röstat klart skickade jag iväg ett sms till min kollega M:  (som hela veckan har gått runt och sjungit Hope and Gory.... ) Måns! Måns! Måns! Trodde ju där att han skulle vinna men folkets röst var helt annorlunda än juryns. Har för mig att det tidigare alltid gått  hand i hand. Kan det betyda att det kommer att gå bättre nu? Ingen aning men den 16 maj är det dags iallafall!

Vi hade ju en ovanligt lugn mellokväll igår. Det kändes lite tomt men nästa år är det 10-årsjubileum och då satsar vi dubbelt så mycket istället.

I år hade jag istället lagt ner lite extra energi på maten och gjort en härlig buffé bestående av:

• Varma bruschetta med himmelsk smak:
Dela baguetter i lagom stora bitar på snedden. Doppa snittytan i olivolja och pressad vitlök. Rosta 5 min i ugn 225 grader. Skiva och hacka rödlök i små bitar, fräs i olivolja i en panna. Dela tomater i mindre bitar, lägg ner i pannan och sänk värmen. Häll över rätt så mycket balsamvinäger oc låt det småputtar en stund.

Ta ut bröden ur ugnen och lägg på tomatröran. Avsluta med att lägga på skivad fetaost, en svart oliv och hackad basilika.



• Ruccolasallad med rostade pinjennötter, parmesan och balsamico
• En skål med stora Queenoliver
• Tomat- och mozzarellasallad med basilika och lite balsamico ringlat över
• Ett härligt fat med Salami, bressaola och serranoskinka
• Lite olika ostar med några kex och druvor.


Färskostbollar i tre smaker, gräslök, svarta oliver och valnötter
200 gr. cream Cheese till varje smak
Hacka gräslöken fint. Blanda ungefär hälften i färskosten och rör om. Forma til cirka 10 bollar och rulla i resternade gräslök. Gör samma sak med oliver och valnötter. Jag använde ungeför 25 svarta oliver och cirka 20-24 valnötter. 

Lägg upp på ett fat och kyl



Till efterrrätt hade vi den friska och goda Creme Fraichetårtan med citronsmak som är ett gammalt beprövat recept. Så här gör jag:
Ta fram tre skålar. Knäck 2 ägg, dela på vitorna i en skål och gulorna i en annan. Vispa äggvitorna hårt. I "gulan-skålen" häller du i 1 dl strösocker, 1 msk vanljsocker, rivet skal och saften av en citron, 100gr creamcheese samt en burk creme fraiche. Rör runt så att creme fraiche och ost löser sig. I en tredje skål vispar du 1.5 dl vispgrädde. Tll sist blandar du äggvitor och grädden med resten. Vänd försiktigt ner det så att vitorna och grädden håller sig "pösiga".

Krossa 3 digestivekex i en form med löstagbar botten, Häll på smeten och avsluta med 3 smulade digestivekex. Svep om med folie och frys i 4 timmar. Ta ut den 30 min före du ska servera den.


Ha ha, det här blev ju ett matinlägg ju. Tänkte bara göra ett kort inlägg om gårdagskvällen. TACK kära vänner för en trevlig kväll. Om ett år, då jäklar, då har vi ett helt anat fokus.





 

Just nu!

Vilken morgon att vakna till. Ö hade varit iväg och köpt bagels på Egg & Milk (snart bor vi nära...!), cream cheese och god drottningmarmelad. Vi gjorde smoothie på blåbär, hallon, banan till sist blodgrape (förstås), kaffe och ägg. Vilken frukost vi fick!

       

Lite trött var jag jag ju efter gårdagen, även om vi  inte var jättesena. Hur var det da? Tja, jag vet inte, trodde nog att jag skulle känna igen flera. Många glas skumpa blev det och massor av dans till härlig diskomusik!

  

Nu ska jag snart sätta igång och förbereda för kvällen. För 9:e året i rad träffas vi på tjejmiddag hemma hos mig. Det brukar vara et hejdlöst kalajs men i år blilr det en lugnare tillställning. Ska bli så kul att träffas igen. Nu ska jag snart sätta igång och småstäda. Fixa lite mat, det blir massor av god plockmat och självklart gott vin!

        


Men hörrni, hur går det i Mello ikväll da? Ingen aning faktiskt. Jag tror vem som helst kan vinna. Jag tycker det är kul att det inte finns en självklar vinnare. Om jag ändå skule gissa så tror jag att det blir Malena som vinner. 





D-I-S-C-O

Yes! I kväll gäller det! Vilken musik!!



Äntligen ett ordentligt badrum!

Där vi bor nu har vi världens minsta badrum. Ytan är minimal. I nya lägenheten får vi ett gigantiskt badrum (med våra mått mätt). Tänk vad härligt en ruggig dag som den här att kunna tappa upp ett bad och lägga sig ner och koppla av. Vi kommer kunna ha dubbla tvättställ. Så lyxigt för oss som nu har ett mycket välorganiserat schema för att alla ska hinna få sin tid i badrummet på morgonen. Dessutom står där en alldeles ny tvättmaskin och torktumlare. En av de bästa sakerna tycker jag är att det är ett vanligt fönster. Jag tycker om att få dagsljus in i badrummet. 

Jag har väl nämnt att vi blev alltför otåliga och flyttade fram inflyttningsdatum till 8 april. Knappt fyra veckor!!!!



Pynta soffan!

Designtorget säljer de just nu de här snygga kuddarna. Ett väldigt roligt alternativ till Josef Frank och Stig Lindberg. De är visserligen superfina men det är alltid kul med något nytt. Dessutom är priset betydlitg lägre, 275:- inkl. innerkudde. Skynda och köp, det är ett samarbete mellan Almedahl oc Designtorget och går bara att köpa där.


Just nu!

Stressiga dagar på jobbet. Ser en film som jag tänkt se länge, guldbaggebelönade "Maria Larssons eviga ögonblick". Perfekt att bara koppla av, ligga på soffan och ta in.


Inspiration

Hos superbloggaren Ebba ser jag en hel serie med bilder på snygga Katie Holmes. Klicka vidare och kolla in. Massor av inspiration. Dessa var nog snyggast! Så enkelt. Så snyggt.







80-tal

Nu har jag det! 80-tal är det ju som gäller. Här kommer lite inspiration! Någon här som minns... : S











Tålamod

Någon mer än jag som försökt att stryka denna? Den är hur snygg som helst men jädrar, tvätta den aldrig....

Förresten, den kan funka på Loveboat....?!

Partyfixat

Vad tror ni om att fixa till sig för ett rejält party. Svarta, lite tajta byxor, svarta stövlar, klack, partytopp, lite vid men sitter åt vid höften med bred mudd. Ingen ärm direkt utan mer ihopdraget vid axlarna. Till sist detta halsband.

Jo, jag tror det kan funka till Loveboat...?!




Halsbandet finns på Lindex och kostar 99:-

Män som hatar kvinnor




Jo nu har även vi sett Män som hatar kvinnor. Visst var den bra, jättebra. Väldigt rå. Under flera scener hade jag nästan lust att lägga handen för ögonen på tonårrsönerna (båda är dock över 15...). Vilken underbar cliffhanger till nästa film!

Recension - En halv gul sol

Nu har jag läst klart den här fantastiska boken som jag rekommenderar alla att läsa. Det här var en bok som var tilltänkt i bokklubben men blev aldrig vald. Boken handlar om tvillingsystrarna Olanna och Kainene som lever ett välbeställt liv i Nigeria när kriget bryter ut. Massor av gripande händelser gör den här boken bra men det allra bästa är att man får med sig så mycket viktig historia som man nte har vetat så mycket om. Man hade ju hört uttrycket "Biafrabarnen" men aldrig riktigt vetat historien bakom. Som ni sett i mina tidgare recensioner är jag oerhört svag för böcker där man får med sig verkliga händelser (t ex Lasermannen). Jag ger den hr boken betyg: ΗHHHH



La Voix

Vad är det med den där låten som gör att jag nynnar dagarna i ända. Texten, ja den kunde man ju inte höra men när jag nynnar så låter det ungefär så här, na na na na na na na na na laaa vooooooix,  na na na na na na na na laa vooox, na na na naaaa,  na na na, na na na na na na na na na na na na...  med lite olika tonarter upp och ner.

Vad betyder det? Är det ett tecken? Nästa lördag tjejer, då får vi se!!



Bättre förr...

Det mesta med att passera 40 (och lite till ...) är bra tycker jag. Man känner sig lugnare., mer säker i sig själv och har helt enkelt varken tid eller lust att hänga upp sig på småsaker. Barnen börjar bli stora och klarar det mesta själva. Helt plötsligt har man tid till att gå på bio, teater, träna och allt annat som man aldrig hann med när barnen var små.

Jag kan egentligen bara se en enda nackdel. Jädrar vad svårt det är att hålla vikten, lite slarv sätter sig direkt. Eftersom jag i stort sett mer eller mindre alltid har tränat på ett eller annat sätt så har jag har aldrig behövt tänka på vad jag äter. Nu räcker det att slarva någon eller några dagar så känner man direkt att det "lägger sig" som små hyllor runt höfterna. Det kommer smygande och det är otroligt svårt att bli av med.

Kanske man nu måste acceptera att kroppen ändrar sig. Jag menar ingen kan ju hålla en supersträng diet varje dag. Inte jag iallafall, jag vill kunna mig något gott ibland. Det enda sättet verkar vara träning, ännu mera träning.

Jag har ju börjat med stavarna och det känns som otroligt bra träning. Jag hoppas det har bättre effekt än de vanliga promenaderna. Jag ska rapportera hur det går om några veckor när det blivit lite mer kontinuitet. Imorgon lägger jag på ett varv på rundan!


Ibland kanske man bara ska accepera sin ålder...





Min hemlighet

Jag avskyr höjder. När den här bilden ramlar in i inboxen så drar det i hela kroppen och handsvetten trycker på! Uuuhh, jag håller mig till låga höjder.


Inspiration

Nejmen hur snygg är inte min favvobloggerska idag?!

Snyggare på riktigt

Hittade en blus (vad annars) som det stod mitt namn på. Eller hur?! När jag letar bilder ser jag att den var hundra gånger snyggare i verkligheten. Om det inte vore för att man snart vill handla massor till nya lägenheten så hade jag nog slagit till...






Snabbmat!

Ö är i Stockholm och tonårssönerna och jag är ensamma. Då lagar vi "snabbmat". Grekisk sallad, tzatziki och grekiskt bröd. Ena sonen hittade Zorba på Youtube. Swish, så var vi tillbaka på vår underbara båtluff i Grekland.

Eftersom vi är trötta på vardagsmornarna blir det sällan smoothie då trots att vi älskar det. Sonen kom med det mycket goda förslaget att göra "kvällssmoothie" istället. Så får det bli efter en lättare middag. Mmmm!



En in, en ut!

Förresten. Gjorde en observation till. På löpsedeln denna veckan står det att Carl Philip och Emma har gjort slut. Kärleken kommer och kärleken går, även i vårt kungahus!

Swisch...

...sa de så var den här dagen förbi! Ibland går tiden extra fort tycker jag:
Upp 6.15, frukost, jobba, lunch, jobba, hem, stavgång i 45 min (ja, det är mitt nya kall), laga middag, plocka undan, tvätta en maskin, handla, hänga tvätt och en snabbcheck på vad som hänt i bloggvärlden. Det var onsdagen de!

En observation gjordes dock. På spårvagnshållplatsen stod en "härlig" fyllegubbe och fullkomligt slet upp öppningen på någon slags plåtflaska, ni vet en såndär som det brukar vara läsningsmedel i. Till slut fick han upp den och tog en redig klunk.

Inte klokt så lång tid det har tagit att läsa ut den otroligt bra boken - En halv gul sol. Vet inte vad det beror på, egentligen vill jag läsa hela tiden. Nu är det inte många sidor kvar så en recension kommer imorgon.

Imorgon är det tidig start på jobbet, redan 7.00 så nu blir det sängen!

Nytt till lägenheten?!

Kolla här ! Den skulle gärna få hänga i vår nya lägenhet. Lampan heter Flos - pendel 2097/30 och är designad av Gino Serfatti. Här kan man köpa den om man har 13.500:- över...?! Men visst är den cool!








In med våren!

Visst är de här härliga! Så fint att plocka in vårens första skott. De är inte så stora, 12 cm i höjd så 2-3 stycken blir nog finast. De heter Ekollonglas och finns bara på Svenskt Tenn och kostar 135:-/styck.




Förnedringen väg

Min f.d kära kollega J döpte om Kruthusgatan till "Förnedringens väg". Idag på väg till stan på lunchrasten förstod jag precis vad hon menade. Snöslask och flera långtradare som passerade = nedskvätt och totalt förnedrad!!

Vem ska vinna?!

Nu vet jag vem jag tycker ska vinna melodifestivalen i år. Vilken tjej. 20 år och så jäkla grym. Enda låten jag kan nynna på etfer alla fyra omgångar.


Igår

Vilken mysig kväll vi hade. Målade gjorde vi ju också. Visserligen var vi tvungna att hitta lite inspiration för att få till det. Men det blev riktigt bra och kul var det. Jag har målat i olja innan och det var mycket svårare, speciellt om man ska  måla allt på en kväll. Nu använde vi akrylfärger som är vattenbaserade. Det var mycket enklare eftersom de torkade så fort.  Dessutom betydligt billigare. Rusta har ett enormt sortiment. 

Här har vi pecis börjat! Djupt koncentrerade.




Mousserande och målarfärg! Mysigt!




Fortfarande lika koncentrerade. Det blir bra det här!




Coola, arga, grymma damen. Hon är väldigt bestämd...




Sötast var iallafall Maja!





TACK snälla C för en supermysig helg. Ses snart igen!


RSS 2.0