Succénötterna

I fredags gjorde detta smaksiga nötrecept succé. Jag har fått det från bästa väninnan L och delar gärna med mig.

Blanda så mycket nötter du önskar, jag brukar använda:
cashew,  skalade mandlar, hasselnötter och solrosfrön men ta gärna andra sorter om du vill det.

Bred ut detta på en plåt och rosta i ugnen i 200 grader i cirka 10 mi. Se upp det går fort och det blir snabbt bränt.

Blanda ihop följande till en smet:
cirka 3 msk riktigt smör, cayennepeppar, rosmarin (rätt mkt), farinsocker (ca 1 msk) samt flingsalt.

När nötterna är varma blandar du dessa med smeten. Häll därefter ut detta på ett fat och låt svalna.



Här skulle man göra sig till för att få en fin illustration. Men, som sagt, det bränner fort i ugnen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0