235

Så många inlägg har jag gjort här i min blogg sedan jag började blogga i maj. Tycker fortfarande det är kul och märker att det blir fler och fler som läser. Vilka är ni? Lämna gärna en kommentar! Gillar kommunkationen!




Kommentarer
Postat av: Marie-Louice "Lillan" Strömberg

Hej, Maggan! Jag har hittat hit, till dig, till din din blogg alltså. Lunchade med Lena H (och Carina A) för ett par veckor sedan och då berättade Lena om din logg, blogg, menar jag... He, he... Lena tyckte väl att jag har tid över nu när jag är arbetssökande... Och det har jag ju. Alldeles för mycket. Tycker min tid är alldeles för dyrbar för att inte göra något alls. JAG VILL JOBBA! Söker jobb och blir även kallad på intervju, men... Tider som dessa... Så, det var marknadsföringen av mig själv... som arbetssökande. Nog om det. Hur mår du? Himla kul läsning på din blogg. När jag träffade Lena bjöd jag in mig själv till Schlagerfinalsfesten. Jo då! Så där lagom fräck äer jag. Jag hade så himla kul när vi var hemma hos dig. Så, nu kommer ni inte undan. Idag är vi ett gäng tjejer som ska träffas på Dubliners och luncha. En är arbetssökande, en arbetsbefriad, en pensionär, två mammalediga... 3:e torsdagen i rad. Ha en underbar dag! Kram! //"Lillan"

2008-11-06 @ 08:47:36
Postat av: hallinbloggar

Lillan;

Ha ha vad roligt att du hittat hit!! Usch trist att söka jobb. Men man får nog ha lite tålamod. Härligt gäng du har där som du träffar på torsdagarna. Ni kanske ska starta något eget???



Såklart ska du komma på schlagermiddag. Det är fortfarande fult ös. Man skule ju kunna tro att "åldern tar ut sin rätt" men det verkar inte gälla oss. Vi är "evigt unga! Härligt och skönt. Hjärtligt välkommen (när det nu är...)!



Kram till dig med!

2008-11-06 @ 22:03:07
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0