Aj aj aj

Hastigt och lustigt dök en oväntad halsfluss upp igår. Det gör ont som fan. Ipren och mycket varmt te lindrar... Pencillin är man försiktig med (bra tycker jag) och istället blir det ett bokat återbesök efter 10 dagar. Nu - vila!


Kommentarer
Postat av: MHE

Krya på dig!! Stor kram.

2008-11-11 @ 16:38:22
Postat av: Lina

Men vännen! Det låter ju jättetråkigt. Krya på dig nu. Tänker på dig. Så synd också nu när du skulle på seminarium imorgon. Vila är viktigare. Sköt om dig! Kram /Lina

2008-11-11 @ 16:41:22
Postat av: hallinbloggar

Lina och MHE

TACK för hälsningarna. Så jädra trist. Minst av allt ville jag bli sjuk. Ni får berätta om ALLT jag missar imorgon!

2008-11-11 @ 18:09:38
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/
Postat av: Lena

Det var inte roligt!! Ta det nu lugnt och vila ordentligt så blir du nog snart bättre... men ingen pencillin!? Låter tufft! Kram Lena

2008-11-11 @ 20:26:51
Postat av: Helen

2008-11-11 @ 21:33:21
Postat av: Helen

Så trist att vi inte kunde träffas idag. Det blev en tur till Strikk, dock inga inköp. Blev förvirrad av alla underbara garner :) Håller redan på med en egendesignad tröja (hittade förebilden på Cirkus i stan, känner du till butiken?) och jag tänkte få den klar först. Hoppas komma upp snart igen. Då får vi göra ett nytt försök. Föreläsningen var förresten väldigt intressant, handlade om dagens unga, morgondagens resenärer. Det blev ett långt inlägg :) Krya-på-dig kramar!

2008-11-11 @ 21:41:14
Postat av: Ann

Hallå Lilla Maggan!!



Är du sjuk, vad tråkigt. Ja, ja ner i sängen och ladda med goa böcker. Läste precis en intressant bok som heter "Ok, amen", handlar om ultraortodoxa judar (chassider) i New York skildrade av en svensk sekulär judinna. Man kan bara konstatera att det finns många mysko religiösa grupper här på jorden. En ball grej är att kvinnorna inte får visa sitt hår och istället för en trist sjal på huvudet har de en piffig peruk, kanske något att marknadsföra i Iran :). Killarna har ju sådana där lockar vid öronen och till fest har de en helt sjuk "löpotta" på sig (också känd under ett annat "icke-bloggvänligt namn).Hur går det med lägenhetsköp förresten?? Vi får ses snart när du piggnat till.



Kram

Ann

2008-11-11 @ 22:41:17
Postat av: hallinbloggar

Lena:

De håller på med en studie och tar reda på vilken typ av halsluss man har, bakteriell eller virus. Fick lämna näspov (atjooo), halsprov och blodprov. Min var ett virus och ska alltså självläka. Allt som minskar pencillinanvändandet är bra trycker jag. Känns bättre idag så jag har god förtröstan.

Kramar tillbaka!!

2008-11-12 @ 11:59:10
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/
Postat av: hallinbloggar

Helen;

Ingen var ledsnare än jag. Vi tar snart igen det!!! Vi skulle behöva en helkväll!! Förstår vad du menar med Strikk, svårt att få inspiration där tycker jag. Man får nästan veta vad man ska göra! Cirkus känne rjag inte tl, den tar vi när jag kommer till HBG....

Kram!

2008-11-12 @ 12:01:13
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/
Postat av: hallinbloggar

Ann:

Goda böcker har jag. Är ännu inte färdig med Kärleken till Frank (ja, det var den jag höll i länge på Bokmässan) sen ska jag läsa en liten korting av årets Nobelpristagare - Afrikanen.

Men ditt tips låter ju underbart. Jag tror jag tipsar om den som ett inlägg här i bloggen. Ser att läsarna blir fler och fler.

Ann, vi hörs snart om både lägenhet och tid att ses! Kraam tillbaka!

2008-11-12 @ 12:04:53
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0