Jag har en gästbloggare!

Förra lördagen skulle ju vi som ni vet iväg och se James Bond-filmen. Det blev som ni ser nedan i en sann Bond-anda. Blev så trött att jag inte orkade berätta,. Men det gjorde min sambo!


För den som tycker om spänning i vardagen kan jag berätta att kvällen började i riktig James Bond stuck! Biljetterna blev köpta och betalade via nätet, bion började 18:30 enligt beställningen. När vi väl var framme "i god tid" på Bergakungen och hade köpt läsk och popcorn upptäckte vi att det inte fanns någon James Bond film som började klocka 18:30! Hmmm vad konstigt... Vid närmare undersökning av biljetterna (som vi hämtat ut på billjettautomaten) står det Biopalatset! Klockan är nu 18:25! Paniken sprider sig... (M! med kommentaren - this mission is over) vill åka hem och en otroligt spännande diskussion uppstår! Hur kunde detta hända? Hinner vi fram till Biopalatset innan filmen börjar? Vi  springer till bilen med läsk och popcorn i händerna... (M) säger, detta kommer ta en halvtimme, vi hinner aldrig, det var den bio kvällen!! 007 med två medhjälpare agenterna 006 och 005 står på sig och vi kör i väg genom Göteborgs gator i riktig James Bond stil. Som tur är, finns det parkeringsplatser i närheten, parkeringen går snabbt och teamet tar sig fram till biosal 6 där reklamen snart är slut. Biosalongen är fullsatt med spända åskådare! Vi hann precis fram! Troligtvis blir det den första och sista gången i historien att vi köper läsk och popcorn på Bergakungen och ser filmen på  Biopalatset! Nästa gång du köper biljetter via nätet så kom ihåg att kolla vilken bio du köpte biljetter till! 


Kommentarer
Postat av: MHE

Hahhahaaa!! Helt underbar historia. Mycket imponerad av alla stora och små Bond!

2008-11-22 @ 19:58:49
Postat av: hallinbloggarloggar

MHE:

Jag var måttligt road när popcornen flög över hela Skånegatan och ALLA i biosalongen fick ställa sig upp när vi skule ta våra platser som självklart var i mitten av raden..

2008-11-23 @ 10:38:25
URL: http://hallinbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0