Ännu ett boktips!

Här haglar boktipsen in! Fick ännu ett av väninna i Helsinborg. Boken heter Livets aviga och räta och är skriven av Kate Jacobs. Av titeln att dömma kan man ju förstå att den handlar om stickning...Väldigt aktuellt! HIttade boken på adlibris.se och finns som pocket. Där kan man läsa följande:

Fredagskvällarna i de flotta kvarteren på Manhattan är till för att sticka och skvallra. I garnaffären Walker & Dotter träffas Anita som mist sin man, Peri som lämnat juridikstudierna för att designa väskor, förlagsredaktören K.C. som letar nytt jobb, Lucy som pliktskyldigt stickar en herrtröja utan att veta vem hon ska ge den till - Och så Georgia, ensamstående mamma till tonårsdottern Dakota och den drivande kvinnan bakom garnaffären.

När vardagen trasslar till sig och livet tar en oväntad vändning upptäcker Georgia betydelsen av att ha vänner som stöttar och ställer upp när det behövs.

Livets aviga och räta är en varm roman om kvinnors vänskap. Julia Roberts har köpt filmrättigheterna och kommer även att spela en av huvudrollerna i filmen som beräknas ha premiär 2010.

Nu har jag ytterligare en bok att klicka hem. Härligt nöje för 39:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0